skip to Main Content
Storing

Bel ons normale nummer: 0513 – 67 73 70 

Buiten kantoortijden zijn wij voor zeer dringende storingen die beslist niet tot de volgende werkdag kunnen wachten via ons storingsnummer bereikbaar.

Bel ons normale nummer en u wordt verder geholpen*.

Bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken en wij bellen u indien nodig terug.

Ook zouden wij het op prijs stellen dat er in het weekend niet vóór 9:30 gebeld wordt, uiteraard bij urgente spoedgevallen is dat geen probleem.

Urgente Storingen aan CV-ketels/ Geisers en/of Boilers die niet kunnen wachten kunnen tijdens werkdagen van 8 tot 16.30 uur gemeld worden bij onze collega Energie Service Friesland via telefoonnummer 0513-611300.

Buiten kantooruren en in het weekend is E.S.F. bereikbaar onder nummer 0344-678339

Graag bij Energie Service Friesland altijd duidelijk aangeven dat u de storing meldt via W. Minnesma OUDEHASKE.

Wat moet u doen bij storing?

Hoe beter u kunt aangeven wat het probleem is, hoe beter wij u kunnen helpen. Gaat het om de verwarming, stroomuitval, gas lekkage of iets anders? Hebt u zelf al iets proberen te doen?

  • Probeer vast te stellen wat de storing veroorzaakt: het dak, de cv-installatie, een elektrisch apparaat, de waterleiding of de afvoer van het riool.
  • Neem zo mogelijk noodmaatregelen, sluit de hoofdkraan of schakel de stroom af.
  • Bel Technisch Bedrijf W. Minnesma: 0513 – 67 73 70 bij geen gehoor en spoed, bel Energie Service Friesland.

*Voor spoedstoringen buiten kantoortijden, vakanties en in het weekend rekenen wij een starttarief  van € 100,- incl. 21% BTW en voorrijkosten, daaroverheen komen werkloon en eventueel gebruikte materialen.